SinopCity Resim paylaşım Sitesi
Ayancık Doğuş Gazetesi | Doğru ve Güvenilir Haberin Merkezi | Güncel Ayancık Haberleri Sinop Haberleri
2. AYGED ŞÖLENİNE DAVET
2. AYGED ŞÖLENİNE DAVET
ORTODOKS PAPAZLAR SİNOP'TA
5 GÜNLÜK KARADENİZ TURUNA ÇIKAN VE ARALARINDA HRİSTİYAN ORTODOKS PAPAZLARIN DA B
SGK’dan SGC’ye Nez
14 – 20 Mayıs 2012 tarihleri arasında”Sosyal Güvenlik Haftası”
Off - Road Yarışlarında Ayancı
Samsun’da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Off-Road
GENÇ KIZ SİLAHLA KENDİNİ VURDU
AĞIR YARALANAN GENÇ KIZIN İMDADINA HAVA AMBULANSI YETİŞTİ
SİNOP'UN 2012 BÜTÇESİ 20 MİLYON TL

SİNOP'UN 2012 BÜTÇESİ 20 MİLYON TL

  Bu haber 29 KASIM 2011, SALI 09:40:58 eklenmiştir. 204 kez okunmuştur.
SİNOP\'UN 2012 BÜTÇESİ 20 MİLYON TL Sinop İl Genel Meclisi'nde yaklaşık 15 gün süren İl Özel İdaresi'nin 2012 yılı bütçe görüşmeleri tamamlandı. Bütçe tasarısı Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geldiği şekliyle 20 milyon TL olarak karara bağlandı.

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sinop İl Genel Meclisi'nde yaklaşık 15 gün süren İl Özel İdaresi'nin 2012 yılı bütçe görüşmeleri tamamlandı. Bütçe tasarısı Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geldiği şekliyle 20 milyon TL olarak karara bağlandı.
Bütçe görüşmeleri sırasında yoğun mesai harcayan İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür eden Meclis Başkanı Uğur Giresun, 2012 yılı bütçesinin Sinop'a hayırlı olmasını diledi. Uğur Giresun, "2012 yılı bütçe görüşmeleri 15 günlük yoğun geçen çalışma programı sonucu tamamlandı. Bütçe taslağı hazırlanırken ilimizin ve ilçelerimizin sosyoekonomik durumları, nüfus ve yüzölçümü kriterleri, milli eğitim bütçesinde öğrenci ve okul sayıları baz alınarak adil ve adaletli bir bütçe dağılım anlayışı benimsendi. İlimizin ve ilçelerimizin öncelikleri ve ihtiyaçları tespit edildikten sonra bir hizmet sıralaması yapılmıştır. İl Genel Meclisi bütçe hazırlarken sadece köylerimizin altyapı ve yol ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı kalmayıp 5302 sayılı kanunla belirlenen ilimizin ve ilçelerimizin eğitim, afet işleri, sağlık, spor ve turizm alanları ile ilgili çalışmalar yapmış ve meclis tarafından uygun görülen proje ve hizmetler için gerekli ödenekler ayrıldı. Ödenek ayrılmayan hizmetlere ilgili yıl içerisinde meclise proje sunulması durumunda meclis, gerekli çalışmaları yaparak gerek gördüğü projelere ödenek ayrılması için çalışmalar yapılacak. Çalışmaları tamamlanan ve meclis tarafından kabul edilen 2012 yılı bütçesinin ülkemize, Sinop merkez ve ilçelerimize hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. (İHA)

 



ETİKETLER : ,
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 
 
SinopCity Resim paylaşım Sitesi
Türkiye geneli yol durumu hakkinda güncel bilgiler
 
AYANCIK KÖYPANDER TURİZM DERNEĞİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
Şimdi de KARACA
Ayancık - Sinop Karayolu'nda Heyelan
ayancık
ayancık_sinop
dj murat vs cemil kaya - ayancık eymeleri
[ Tümünü Göster ]
 
Lütfen haber arşiv tarihi seçiniz.
 
Sitemizi Nasıl Buldunuz.
Çok Güzel
Güzel
İyi
Kötü
Diger anketlerimiz için tıklayın...


SinopCity Resim paylaşım Sitesi
SinopCity Resim paylaşım Sitesi
 
Yorum, ayancık, şampiyon ayancık, Juventus, Fenerbahçe, sinop fındık, fındık rekoltemiz sinop, tarkan ayancık ayancık doğuş, mhp ayancık ilçe başkanlığı, ayancık haber, sinop eğitim, ayancık haberleri, türkeli, tuttuğunu koparıyor ayancık belediye başkanı, Fatih Tekke, Hülya Avşar, türkeli itfaiye kazandı, ayancık mhp teşkilatı, Şebnem Ferah, ayancık'ta heyelan, İstanbul, ayancık belediyespor, Sivasspor, başkan ayhan ergün çalışıyor, Sosyal, Yıldırım, yeni ayancık kaymakamı suat yıldız, foto, Everton, ayancık video,
 
© Copyright Ayancık Doğuş Ofset Gazete ve Matbaacılık San. ve Tic. A.Ş
Duzenleyen By Re-BiT Bilgisayar ®
Her hakki saklıdır.
Bu Site haber scripti Sistemi kullanilarak Gazi Soft Tarafindan Hazirlanmistir.