U-13 BELEDİYE SPOR KASTAMONUDA. HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
2013-2014 sezonu Sinop U-13 de İl 1.olan Ayancık Belediye Spor 24.06.2014 Kastamonu Bölgesi 17.grupta Türkiye Şampiyonasına katılarak temsil etmek hakkını 4.defa kazanan yıldızlarımız Kastamonu da hazırlık karşılaşmasındaydılar.
2013-2014 sezonu Sinop U-13 de İl 1.olan Ayancık Belediye Spor 24.06.2014 Kastamonu Bölgesi 17.grupta Türkiye Şampiyonasına katılarak temsil etmek hakkını 4.defa kazanan yıldızlarımız Kastamonu da hazırlık karşılaşmasındaydılar.
14.06.2014 cumartesi günü Kastamonu ya hareket eden Şampiyonlarımız, Kastamonu Şampiyonu Anadolu Spor’un misafiri oldular. Hasan Doğan tesisleri B blok sahasın da saat 15.00 de iki takım karşı karşıya geldiler. Havanın aşırı sıcak olmasına rağmen yıldız adayları birbirlerini kontrol ederek oynamaları mücadelenin seyir zevkinin yüksek olmasına neden oldular.
Mavi beyaz Ayancık belediye Spor yıldızlarımız da 3-4-6 ve 10 numaralarımız ön plana çıkarken, ev sahibi Anadolu Spor yıldızlarında 7-10 ve 1 numaralar dikkat çeken yıldızlardı. İkinci devre Ayancık Belediye Spor önde baskılı olarak başladı.37.dakikada müdafaanın arkasına atılan derin pası santrafora alınan 10 numaramız Ömer yaptığı koşuyla kontrol ederek ceza sahasına girdi ve skoru değiştirmeyi başardı.0-1 Bu dakikalar da oyunun kontrolü Sinop temsilcisindeydi.
Ömer İki oyuncudan sıyrılarak kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalecinin hamlesini topu ters tarafa çekerek boşa aldı fakat sol ayağıyla vursa filelere gidecek olan imkânı tekrar sağa çektiğin de kaleci 2.hamlede buna fırsat vermeyerek golü önledi. Kastamonu Anadolu Spor Deniz’in kontratağa katılmasıyla ardında kalan boşluğa beyaz-kırmızı-maviler topu keserek o alana yolladığın da gelişen hücum sonrası topun arka direkte topla buluşan 10 numara bir anlık duraklayınca gol fırsatını kaçırdı. Bedirhan’ın ceza sahansını dışından attığı şut Anadolu Spor kalecisinin ellerinde kaldı.
Karşılaşma son bölümlerin de her iki takımda etkili ataklarında sonuca gidemeyince mücadeleyi Kastamonu da temsilcimiz Ömer’in şık golüyle kazanmasını bildi. Karşılaşmanın sonunda her iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik ederek sahadan ayrıldılar. Ayancık Belediye Spor ve Kastamonu Anadolu Spor U-13 Şampiyonlarına Türkiye Şampiyonasında ki gurup maçların da Doğuş gazetemiz olarak başarılar dileriz.