Yazı İşleri Müdürü Ersoy Veda Etti
Ayancık Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Ersoy, 20 yıldır görev yaptığı ilçemizden ayrıldı.
Ayancık Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Ersoy, 20 yıldır görev yaptığı ilçemizden ayrıldı.
Ayancık Adliyesi’ne büyük emekleri geçtiği bilinen Fatma Ersoy, Sinop Adliyesi’ne Yazı İşleri Müdürü olarak tayin oldu. Mesai arkadaşlarının hüzünle veda ettiği Fatma Ersoy, ayrılmadan önce çalışma arkadaşları ile hatıra fotoğrafları da çektirdi.
ERSOY’DAN TEŞEKKÜR
Ersoy yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. “40 Yılı Aşkın Memuriyet Hizmetimin seyrinde, 20 yıl süreli Sinop / Ayancık İlçesi Adliyesinde ifa ettiğim Yazı İşleri Müdürlüğü görevimin sonunda ayrılışım nedeniyle düzenlenen törende Cumhuriyet Savcısı Sayın Alper Avcı’dan aldığım plaket anısına; geceye katılarak beni onurlandıran tüm dostlara sonsuz teşekkür ederim,”dedi.
Bizlerde Doğuş Gazetesi olarak, Fatma Ersoy’ yeni görev yerinde başarılar diliyor, Ayancık’a verdiği hizmetler için de teşekkür ediyoruz.
Haber; Sinan Karacan