40 YILDIR BEKLENEN BİR RÜYA

Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin YÜKSEK 40 senedir açılmayan Büyükdağ-Kıyam köyü yolunun açılması için start verdi.

40 YILDIR BEKLENEN BİR RÜYA
10 Ağustos 2011 - 00:00

Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin YÜKSEK 40 senedir açılmayan Büyükdağ-Kıyam köyü yolunun açılması için start verdi.

 

Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin YÜKSEK ve Dikmen Belediyesi Zabıta Amiri Sinan AYDIN ile birlikte Büyükdağ-Kıyam yolunun açılması için bizzat yerinde incelemede bulundular.

 

Başkan YÜKSEK,” Ulaşım sıkıntılarını ortadan kaldırmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Yuvadağ, Saydere, Şıngıncık, Sefer Küme evlerinin Stabilize yol çalışmaları tamamlandı. Şimdi ise Büyükdağ-Kıyam köylü vatandaşların rahat ulaşımı için 40 senedir açılmayan bu yolu açacağız. Köylerde ikamet eden vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için elimizden gelen tüm imkânları seferber edeceğim.” dedi

 

Çalışmalardan memnun olduklarını belirten köy sakinleri de, özellikle kış mevsiminde yaşadıkları sıkıntıların bu çalışmalar sayesinde son bulacağını ifade ettiler.

 \"\"
Bu haber 4649 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum