KABAKÇIOÐLU TİCARETTEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Ayancık Devlet Hastanesinin başlatmış olduğu Tekerlekli Sandalye için Mavi Plastik kapak toplama kampanyasına Kabakçıoğlu Ticaretten destek.
10 Nisan 2012 - 00:00
Ayancık Devlet Hastanesinin başlatmış olduğu Tekerlekli Sandalye için Mavi Plastik kapak toplama kampanyasına Kabakçıoğlu Ticaretten destek.
Başhekim Dr. Necati YILMAZ Hastanemiz bünyesinde başlatılan tekerlekli sandalye için mavi plastik kapak toplama kampanyasına sosyal duyarlılık açısından göstermiş olduğu bu özverili davranıştan ötürü Ahmet Çetin’e Teşekkür ederek ‘’Bu toplumsal bilincin Ayancık genelinde de yaygınlaşmasının önemli olduğunu çünkü bizim için küçük olan bu tür fedakarlıkların tekerlekli sandalye bekleyen engellilere umut olacağını, Ayancık’ın esnafı ile memuru ile emeklisi ile genci ile yaşlısı ile bu umuda ortak olabilecek sosyal duyarlılığa sahip olduğunu ve destek vereceğini düşünerek Ayancık halkını bu mavi kapak kampanyasına destek vermeye davet etti.
Kabakçıoğlu ticaretten Ahmet Çetin de buna benzer sosyal duyarlılıkların artmasını hiç olmazsa bir tekerlekli sandalye alabilecek mavi kapak toplamasını arzu ettiğini belirtti.
Düzenlenen buna benzer kampanyalarda; toplanan her 250 kg pet şişelerin geri dönüşümlü plastik kapağına bir tekerlekli sandalye veriliyor. Böylelikle imkanı olmadığı için eve kapanmak zorunda kalan bir ortopedik engelli, omurilik felçli ve diğer sebeplerden kaynaklanan yürüyemeyen insanlarımızın gün ışığına çıkarak diğer insanların arasına karışmalarına imkan sağlanmaktadır. Bu insanlarımızın da kendilerini toplumun birer insanı olduklarının farkına varmaları ve böylelikle de mutlu olmalarına vesile olunmaktadır. Her ne kadar proje/kampanyanın mavi kapak adı ile anılsa da toplanacak kapakların renginin mutlaka mavi olması da gerekmiyor.
Haber ; Fotoğraf : Doğus Gazetesi



Bu haber 2114 defa okunmuştur.







FACEBOOK YORUMLAR