U13 Türkiye Şampiyonu Beşiktaş
Sinop ta düzenlenen 2011-2012 sezonu U13 Türkiye Futbol Şampiyonası Finalleri nde, Beşiktaş Trabzonspor u 2-1 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.
09 Temmuz 2012 - 00:00
Sinop'ta düzenlenen 2011-2012 sezonu U13 Türkiye Futbol Şampiyonası Finalleri'nde, Beşiktaş Trabzonspor'u 2-1 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.
Sinop'ta 63 ilden bin 452 takım ile başlayan, yerel liglerinde başarılı olan 104 takımın katılımıyla yapılan U13 Türkiye Futbol Şampiyonası'nda 1. Kademe müsabakaları 21 - 24 Haziran'da, 2. Kademe müsabakaları ise 29 Haziran - 2 Temmuz 2012'de oynandı.
2. Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan Beşiktaş, Galatasaray, Kayseri Erciyesspor ve Trabzonspor yarı final oynamaya hak kazandı.
Sinop Şehir Stadı'nda oynanan finallerin ilk gününde Kayseri Erciyes-Trabzonspor karşılaşması 1-0 Trabzonspor'un galibiyeti ile sona ererken, Galatasaray-Beşiktaş maçında da Beşiktaş 1-0 galip geldi.
Final karşılaşmasında ise Trabzonspor'u 2-1 yenen Beşiktaş turnuvanın şampiyonu oldu.
Beşiktaş'a Şampiyonluk Kupasını Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Adnan Ersan verdi.


Bu haber 2230 defa okunmuştur.






FACEBOOK YORUMLAR