Reklam
Reklam

Vali Erol Karaömeroğlu'ndan Ayancık Ziyareti

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu eşi Filiz Karaömeroğlu ile Ayancık’ta bir çok aileyi ziyarette bulundu.

Vali Erol Karaömeroğlu'ndan Ayancık Ziyareti
16 Mart 2021 - 17:22
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu eşi Filiz Karaömeroğlu ile Ayancık’ta bir çok aileyi ziyarette bulundu.

 

Sinop valisi Erol Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu, Ayancık Kaymakamı İsmail Pendik, Eşi Büşra Nur Pendik ve Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya ile birlikte ilk olarak  S.S. Ayancık Kadın Girişimci Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret etti. Eşi Filiz Karaömeroğlu ile birlikte Kooperatif binasında girişimci kadınların ürettiği ürünleri inceleyen Vali Erol Karaömeroğlu, Ayancıkta var olan potansiyeli kooperatif desteğiyle gün yüzüne çıkaran Ayancıklı girişimci kadınları çalışmalarından dolayı tebrik etti.

 

Ardından Türkiye Sakatlar Derneği Ayancık Şubesi ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalmakta iken koruyucu aileye verilen 7 yaşındaki çocuğu koruyucu ailesinin evinde ziyaret etti. Ziyaretlerine İlçemizin Yalı, Cevizli ve Beşiktaş Mahallelerinde ikamet eden ailelerle devam etti. Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu, ziyaret ettikleri aileler ile bir süre sohbet ettiler. Çocuklarla yakinen ilgilenerek, çeşitli hediyeler verdiler.

 

Ayancık ziyaretinde şehit ailelerini de unutmayan Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu, Ayancık Kaymakamı İsmail Pendik ve Eşi Büşra Nur Pendik ile birlikte Şehitlerimiz Ekrem Çıracı ve Ahmet Can’ın baba ocaklarını ziyaret ederek, Şehitlerimizin aileleriyle sohbet ettiler.

Şehitlerimizi okunan Kuran-ı Kerim ve dualarla yad ettiler.

































 

Bu haber 4280 defa okunmuştur.
  • Reklam

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum