“AŞK ŞİİRDE KALDI” Adlı Şiir Dinletisi

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi Tiyatrosu, Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde; 'AŞK ŞİİRDE KALDI' adlı Şiir ve Müzik Dinletisi gerçekleştirilecektir.


Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi Tiyatrosu, Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde; “AŞK ŞİİRDE KALDI” adlı Şiir ve Müzik Dinletisi gerçekleştirilecektir.

Her yıl 15 – 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası dolayısıyla Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde (Şehir Stadı Yanı) 20 Mayıs Pazar günü saat 20.00’da gerçekleştirilecek olan etkinlik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi Tiyatrosu tarafından düzenlenecek.

Gençlik Merkezi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Enes CANGÜL’ün yöneteceği etkinlikte ayrıca, Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği ekibi de T.H.M. Sanatçısı Murat İLKILIÇ şefliğinde dinletiye gelenlere müzik ziyafeti sunacaklardır.

Sinoplu tüm şiir ve müzik severler “AŞK ŞİİRDE KALDI” adlı etkinliğe davet edilirken, etkinliğin ücretsiz olduğu bildirildi.